GIBANJE – IGRA – UČENJE

 • Ko srce spregovori, playness se rodi!

  Ne tekmujemo! SODELUJEMO!

  Ne vsiljujemo! USTVARJAMO OKOLIŠČINE!

  Ne omejujemo! OSVOBAJAMO!

  Ne izključujemo! VKLJUČUJEMO!

  Ne zamorimo! POŽIVIMO!

  POSTANI PLAYNESS PEDAGOG

  PRIŽIGAMO ISKRICE!

 • Delaš z otroki med 3. in 9. letom?

  Si želiš?

  spoznati Playness; usmeriti otroke na pot vseživljenjskega zdravega odnosa do lastnega telesa; želiš, da ohranijo telesno modrost, ki nam je po naravi dana?

  Si upaš?

  živeti svoje sanje in postati učitelj, ki je resnični spremljevalec otrokom; ki zna prižgati iskrice v očeh in odkriva njihove avtentične potenciale ter v njih prebudi samozavest, ki bo vir zaupanja na življenjski poti?

  Si pripravljen?

  da Playness ponudiš otrokom in z njim postanejo mojstri svojih teles; jih voditi skozi igrive in tudi zahtevne gibalne dejavnosti in jih vpeljati v zdrav in vesel življenjski slog?

 • Playness pedagoški kompas 1.0

  Razvili smo učinkovit način samo-ocenjevanja učiteljev!

  Naroči Playness pedagoški kompas zdaj!

  Vpiši svoj e-naslov in dobili boste povezavo na Playness pedagoški kompas!

  *Vaša e-pošta:

 • Playness pedagoški kompas

  • Zelo mi je bilo všeč. Bilo je pestro, zanimivo, delavno in sproščeno. Predvsem pa je hitro minilo. Že dolgo se nisem tako nasmejala.

   Petra
  • Največjo vrednost playness pedagogike vidim v tem, da je vse zajeto celostno, da zajema vse dimenzije človekovega obstoja in omogoča otroku celosten razvoj, da povezuje čustveno, telesno, mentalno in gibalno.

   Urša
  • Jaz sem po tem seminarju postala še bolj radovedna in imam občutek, da moram še veliko izvedeti pa čeprav se bližam penziji. Prava mera teorije in prakse, bravo!

   Alenka
  • Neprecenljivo je to, ko vidiš, kako gibalni uspehi motivirajo otroke in kako jim prinesejo veselje ter navdušenje. Gibalni uspehi otrokom prav očitno dvigujejo samozavest, poleg tega pa ima gibanje še pozitiven učinek tudi na druga področja otrokovega razvoja.

   Tanja
  • Na seminarju sem se zelo zabavala in postalo mi je jasno, da se morajo tudi otroci pri gibanju zabavati, če ga naj vzljubijo. Odprli ste mi oči! V času mojega izobraževanja na vzgojiteljski šoli, je bilo gibanje bolj podobno resnemu treningu.

   Nina
  • Čestitke. Najboljši seminar do sedaj. Ne samo, da smo izvedeli kako in kaj z otroci, temveč tudi kako in kaj s samim seboj. Globoko!

   Marko
  • Vsi, ki se ukvarjajo s pedagoškim delom potrebujejo pričujoča znanja, saj obravnavajo največkrat pozabljene temelje vsakršnega delovanja človeka.

   Mirza
  • Uživala sem v tem, kako ste nas izzvali k mišljenju, čutenju in akciji na igriv način. Tako preprosto se zdi! Končno nekdo, ki zna znanstvena dognanja posredovati razumljivo. Igre so mi bile zelo všeč!

   Maja
  • Veseli me, da se končno pogovarjamo o tem, da se otroke pri gibanju neha omejevati, saj se mi zdi, da jim s tem delamo veliko škodo. Všeč mi je bilo, da je predavatelj predaval doživeto in je govoril iz srca.

   Katja
  • Želim vam, da bo playness živel še naprej in da vas bo slišalo čim več pedagoških delavcev in staršev. Ohranjajte prijetnost in kakovost.

   Vesna

Z nadaljno uporabo strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Za kakovostno uporabniško izkušnjo, so nastavitve piškotkov na tej spletni strani nastavljene na "Dovoli piškotke". Če boste še naprej uporabljali to spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali pa izbrali "Sprejmi", potem pristanete na to.

Zapri