KATIS katalog - Prijavi se na 16. urni seminar 14-15 marca!

05 september, 2018
 • Vabljeni, da se pridružite vse bolj uveljavljenemu pristopu playness pedagogike, kjer opremimo otroke za 21. stoletje, v katerem se vse preveč sedi.

  • Z vašim predavanjem ste me dodatno opogumili in navdihnili, da pri svojem delu, kot učiteljica OPB- ja, nadaljujem z gibalnimi in sprostitvenimi dejavnostmi v ‘ učilnici na travniku’. Tudi pri delu z otroki s posebnimi potrebami bom vnesla vaje dihanja ter delo oplemenitila še z zvočno terapijo. Želim vam, da svoje poslanstvo še naprej opravljate s takšnim žarom in zanosom. Srčno sledite svoji viziji. Le tako boste nam vsem in našim zanamcem dali največ za našo skupno pot preobrazbe. Želim si še sodelovanja z vami.

   dr. Katja Valenčak
  • Seminar je bil RES SUPER!! Veliko uporabne teorije in hkrati uporabnih praktičnih primerov. Hkrati pa je bil sam predavatelj vzor, kako si pridobiti slušatelje oz. razred k sodelovanju.

   Irena Sbil, OŠ Brezovica
  • Vaš seminar mi je dal potrditev temu, kar že počnem. Pri pouku kemije, naravoslovja se večkrat poslužujem igric, ko morajo učenci kaj zaigrati, npr. prikaz kemijskih vezi, polimerizacija, agregatna stanja… Vedno si to snov, obdelano na tak način , dobro zapomnijo in jim je ni težko priklicati v spomin. Po vašem seminarju sem prepričana, da bom na tak način ur izvedla še več. Hvala za odlično izveden seminar!

   Lidija Čepin, OŠ Kozje
Skok v prihodnost

Z nadaljno uporabo strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Za kakovostno uporabniško izkušnjo, so nastavitve piškotkov na tej spletni strani nastavljene na "Dovoli piškotke". Če boste še naprej uporabljali to spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali pa izbrali "Sprejmi", potem pristanete na to.

Zapri