Podjetje Playness med Top 50 športnih start-upov 2017

07 december, 2016

V razvoju vsakega športnika pride čas, ko se mora soočiti s samim seboj, svojimi potenciali in jasnimi ter dosegljivimi cilji. Tudi pri našem podjetju je podobno. Po dobrem letu delovanja, smo svoje potenciale preverili na mednarodnem tržišču pred zahtevno žirijo Hype fundacije in odlično prestali test. Uvrstili smo se med 50 najboljših start-up podjetij na področju športa za leto 2017. S tem smo vstopili v elitni klub, kjer imamo dostop do izjemnih strokovnjakov s področja športne industrije in marketinga. Ključno za naš razvoj pa je možnost pridobitve dobro informiranega investitorja, ki lahko poleg finančnega kapitala doda še kaj drugega in doprinese k pospešenemu razvoju Playness-a. Na prvi predstavitvi investitorjem v organizaciji Hype fundacije v novembru 2016 so štirje od šestih prisotnih investitorjev med devetimi kandidati za podjetje z največjim potencialom izbrali prav Playness.

Ob zaključku koledarskega leta ugotavljamo, da smo dosegli vse zastavljene poslovne cilje. Kot eno najbolj pomembnih vrednot smo postavili strokovno kredibilnost, saj s programi za vrtce posegamo v zelo občutljiv prostor telesne in psihične integritete najmlajših otrok. Dokaz o tem, da je bila to pravilna odločitev so povratne informacije s strani vzgojiteljic. Več kot 250 se jih je že seznanilo s Playness metodami dela in mnogim je zdaj lažje. K temu pa dodajamo še preverjanje naše pedagoške inovacije poimenovane Playness pedagoški kompas. Na znanstvenih srečanjih na Irskem, v Nemčiji, Rusiji, Hondurasu in v Srbiji je bil odziv na inovacijo vselej obarvan z navdušeno razpravo in pogosto tudi jasno željo po takojšnjem sodelovanju. Samo na tako trdno preverjenih temeljih lahko namreč uresničujemo svoje sanje, da bo v naslednjih letih Playness pedagogika s pomočjo franšiznega prenosa znanja tudi v drugih državah postala ena od najbolj uveljavljenih metod gibalnega opismenjevanja v vrtcih globalno.

Ob zaključku naj poudarimo, da smo izjemno veseli sodelovanja z vrtci, ki so v prvem letu pristopili k študijskim skupinam. In kot pika na »i«, se je v študijsko skupino na Brezovici poleg vrtca pilotno vključila še osnovna šola z učitelji prve triade in športnimi pedagogi. Tako Playness pedagogika že kliče po programski razširitvi na razredno stopnjo v šoli, kar nam bo v dodaten izziv.

Čas je za Playness!

Zapisal dr. Milan Hosta

Playness vizijo pripeljali do prvih uspešnih sodelovanjPlayness seminar

Z nadaljno uporabo strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Za kakovostno uporabniško izkušnjo, so nastavitve piškotkov na tej spletni strani nastavljene na "Dovoli piškotke". Če boste še naprej uporabljali to spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali pa izbrali "Sprejmi", potem pristanete na to.

Zapri